2010. július 24., szombat

Ezüst Caterpillar Karóra



Lidl-ben járva ezt az óraszerkezetet találtam, és mit nekem nemesacél óraszíj?
Sokkal szebb lenne gyöngyből! :)
Hát szétszereltem, és fűztem hozzá Caterpillar "szíjat", ami csak  Steel/Ezüst színű delicából,  kása, és 3mm-es csiszolt gyöngyből áll. Igazi fémhatású.
Imádom! :)


2010. július 20., kedd

Tigrisszem behímezve karkötőbe és medálba





Megint beszippantott a hímzés! :) Most velük bíbelődtem az utóbbi napokban.
Jó kis mutatós darabok lettek, dehát a gyöngyhímzés márcsak ilyen, legalábbis számomra! :)
A színei irisz barna, matt oliva, és bronz.
A nyakláncot 15/0 kásából herringgel fűztem.



2010. július 13., kedd

Maze Lace karkötők és La Phalange gyűrű






A karkötők Trytobead Maze Lace mintája alapján készültek. Először megfűztem a ... milyen szín is? :))) Sütőtök, opál beige. Ami egész kis fincsi színkavalkád lett, de valahogy mégsem volt elég. Úgy döntöttem, hogy lilás árnyalatokkal is kell fűznöm egyet. :)

A gyűrű pedig Peetje mintája, ami egy igen mutatós darab lett. Nagyon furcsa viselni, mert a gyűrű karika része igen széles, így folyton érezni, hogy van valami az ujjamon. :))) De nagyon tetszik.
Ő metál irisz barna, ezüst, és topáz színű gyöngyökből tündöklik. :)

Trytobead, és Peetje nagyon köszönöm a mintákat! :)


2010. július 8., csütörtök

Caprichos pirosban és rózsaszínben






Ezeket a karkötőket az én Drága Fogorvosomnak Krisztinának, ő kapja a pirosat, és az asszisztensének Mariannak készítettem. :)
Krisztinának köszönhetem, hogy már nem rettegek a fogászati kezelésektől, egy igazi tündér, aki figyelmes, óvatos, és nagyon odaadó. Hálás vagyok, hogy őt megismerhettem!
Köszönöm Krisztina!
Remélem a karkötő elnyeri a tetszésed! :)
Mariann neked is köszönöm a segítséged, és kedvességed! :)
A rózsaszín karkötő remélem tetszeni fog, bár nem az a nagyon rózsaszín, de a gyöngyök nagyon cselesek voltak. Egy kupacban a tasakban sokkal rózsaszínűbbnek tűntek, mint így készen, de remélem azért örülsz majd neki! :)

Unicornionak még mindig nagyon köszönöm a mintát! Imádom ezeket a karkötőket! :)

Unicornio! Muchas gracias todavía en el esquema! Besitos! :)

2010. július 7., szerda

Türkiz Yantrával és horgolt lánccal







Ezt a türkiz színű kerek követ, vagy gyöngyöt már nagyon rég beszereztem, de félre is tettem, mert amikor a férjem meglátta,  azt mondta, hogy ez ritka ronda színű. :)))
Aztán mégis erőt vett rajtam a kíváncsiság, hogy mit is lehetne belőle készíteni, és csak úgy befoglaltam, majd raw technikával is díszítgettem, de a nagysága (3,5cm átmérő) miatt úgy gondoltam, hogy ennyi elég is rá. Azért, hogy ne legyen annyira egyszerű, kapott egy kis lógicsát, és Pencio Yantra mintáját is előszedtem, és két kis korongot fűztem még hozzá. A horgolás, hááát az nálam most első helyen áll. Minden medál ezt kapja. Nagyon szeretem!

Pencio! Merci beaucoup pour Yantra pattern!