2009. december 3., csütörtök

Csokigolyó macskaszemmel




SIKERÜLT! :)))) Ma délelőtt Mentorom Tiszi :)))) megtanított gyöngyhímezni! :)))
Mit mondjak? Fantasztikus élmény volt. Összeültünk négyen, és csak öltögettünk, és mindenki újjongott (főleg én) egy újabb sor elkészülte után. Nagyon jól éreztem magam a találkánkon is, és ettől az új
fűzés technikától. Nagyon-nagyon tetszik.
Ő az első darabom. Van egy hibája, ami annyira szúrja a szemem, de nincs szívem lebontani miatta.
Hogy mi a bajom vele? Igazából, első ránézésre élőben nem is annyira szembetűnő, viszont a fotó maximálisan kihozza. Hááát az a bajom, hogy látom a fehér filcanyagot. Nem tudtam jól elrejteni.
Szerintem az a baj, hogy 4mm-es csiszoltat fűztem, ami jobban eláll a befoglalt kőtől. Lehet, ha 3 mm-est raktam volna, akkor nem ennyire szembetűnő. Na de ebből tanulván a következő jobb lesz.... Remélem! :))))

Tiszi nagyon szépen köszike! Szuper vagy! :))))


14 megjegyzés:

ireneli írta...

Bellísimo!!!! besos!!!!

Unicornio írta...

Fantástico, bravo!!!!
Besos.

Tiszi írta...

Aztaaa mindenit Anikó, hogy ez milyen szuper lett!!! Egyébként itthon jutott eszembe, hogy ha a filc kilátszó részeit befested barnára (pl. filccel) akkor már nem is látod. :) De ez már így is gyönyörű! :)

Melinda ékszerei írta...

Nagyon szépséges lett! Szuperügyes vagy! (ha a fehér csík nagyon bántja a szemed, fogadd meg Tiszi tanácsát :)

Ági mama írta...

Számból vette ki a szót Tiszi!
Ettől a kis hibától eltekintve gyönyörű lett! Gratulálok!!

Kati-gyöngye és más kézművességek írta...

Hu, Anikó, ez nagyon szép lett!! De én tudom, hogy élőben még jobban mutat:)) Az én medálom is készen van már, csak a láncrészen gondolkodom. Drukkolok, hogy legyen egy kis Nap, hogy le tudjam fényképezni:) Ja, és Tiszi, egy filctollal való befestés tényleg nagyon jó ötlet!

Anikó - Gyöngyszerelem írta...

:))) Már meg is tettem! :) Beszineztem filctollal. :) Jobb lett, de a tudat.... hát, majd túlélem. :)))) Csak vicceltem! Tényleg jobb így!
Puszi Mindenkinek! :)

Piky73 írta...

Jajjjjjj, ez annyira gyöngyörűséges!!! S belegondoltál, hogy ha első próbálkozásra ilyen szépséget tudsz alkotni, mi fog kikerülni a kezeid közül, ha már a gyöngyhímzésben is 'gyakorlott' leszel??? Hihhhhetetlen ügyes vagy! Gratulálok!!!

Panka gyöngye írta...

Hát nagy gratulációm!!!
De jó nektek,hogy így összejöttök,és van kitől tanulni:)Ügyes vagy,a következőnél már tudod mire kell figyelned,ami egyébként szerintem nem vészes:)

Monesz írta...

Igazuk van a lányoknak, ez a pici dolog nem rontja el az összhatást.
Gratulálok. Nagyon ügyes vagy.:-)

POÉ írta...

Szívből gratulálok ,nagyon ügyes vagy !!!!!
Kicsit irigyellek is hogy van kitől tanulni más technikákat. Nagyon jó hogy összejöttök és egymástól tanultok !!!

Hermann Ildikó írta...

Drága Anikóm, ez a medál csodás lett, nagyon jók a lógikán alúl. Én is készen vagyon már az enyémmel, de amíg nem süt ki a nap nem fényképezek! Puszi

Liza írta...

Csodaszép!

csiga írta...

Szia Aniko!
most olvasgattam a blogodat es a kisfiad elkoltozese nagyon elszomoritott engem is. Nekem is van egy fiam, de szerencsere mi jo hazassagban elunk egyutt.El sem tudom kepzelni, mi lenne, ha valas miatt nem lehetne velem. A helyedben en nem adnam fel es keresnek egy masik pszichologust es egy masik ugyvedet!!!!Ilyen sehol mashol nincs a vilagon, hogy jo gondoskodas elleneben is el kell valni toled. (mi Ausztraliaban elunk)Akkor legyen 50-50%. A legtobb csalad igy csinalja itt Ausztraliaban es a gyerekek nagyon jol viselik.Nem szeretnem felkavarni az erzelmeidet, de gondolom nem konnyu Neked kulonben sem es ha lehet csinalni valamit miert ne. Kerlek ne add fel!!!!Rengeteg jo szakember van ott Magyarorszagon, aki segiteni tud neked. En gyogypedagogus vagyok es sok pszichologussal dolgozom egyutt es dolgoztam Magyarorszagon is. Biztos vagyok benne, hogy lehet valtoztatni a helyzeteden.
Ne haragudj, hogy zavartalak, de nem tudtam megallni, hogy irjak. Probaltam elkepzelni magam a te helyzetedben .....
Udvozlettel: Csilla
Itt megtalalsz:csillagall@yahoo.com.au