2010. március 17., szerda

ApróságokErzsi mama elutazott egy kis pihenésre, és kérte, hogy készítsek egy pár kis medált, hogy a gyógyfürdőben az ápolóknak ajándékozhasson valami kis szépet. Őket készítettem. :)
DeEvanak millió köszönet még mindig ezért a mintáért! :)Ezt a háromszöget még a gyöngyfűzésem kezdetén készítettem, és csak egy sima pántot kapott.
Most megkért a tulajdonosa, hogy készítsek hozzá gyöngyből valami pántot. 15/0 kásából horgoltam egy pántot neki. :)12 megjegyzés:

Teca írta...

Nagyon szépek!

Cirelin írta...

Nagyon szépek lettek a medálok és a háromszög is! :)

Ládikó írta...

Szuper jó lett mindegyik. :-)

Maya írta...

Nagyon szép, mennyi türelmed van 15/0-ból horgolni, én még nem mertem kipróbálni, nagyon mutatós!!

Edit írta...

Nagyon szépek!!!!!!!

Panka gyöngyei írta...

Nekem ez tetszik nagyon!Nagyon passzol hozzá a horgolásod!ÉS nem szó nélkül hagyva a 15-ös számot:)))Nagyon egyben van megint!

Mandy írta...

Nagyon szépek lettek, és le a kalappal a 15/0-ás horgolás előtt!!!

ireneli írta...

Divinossss!!!!

Unicornio írta...

Fantastico, bravo!!!!!

LUJZA Gyöngyei írta...

Szerintem ez a horgolásod is olyan csodaszépen mutatós, mint amit a vásáron a nyakadban láttam. A türelmed pedig... :) Egyébként a háromszöged nagyon profi! :) Alíz

Piky73 írta...

Már lehet azt hiszed, Sopronban ragadtam :) De nem, sőt! Most egy kicsit csalódás volt a város :( Majd mail-ben bővebben, miért.
Milyen kis szépségesek a medálkáid! A háromszöged pedig, mint ahogy azt a kezemben tartva is megállapítottam, lenyűgöző!!!
Puszka :)

Inky írta...

Én is megpróbáltam, de már az elején elakadtam. Hullámzódik, és lapján van, itt pedig szép gömbölyített. Esetleg segítene valaki, h hol rontotta el? Úgy tetszik a nyakid!