2010. április 30., péntek

Bocsánat!

Bocsánat! 
Ezt azért írom, mert nagyon rosszul érzem magam. Hogy miért?
Figyelem mindenki blogját, látom a szebbnél szebb ékszereket, alkotásokat, és egyszerűen nem tudok bejegyzéseket írni, mert vagy olyan lassú a netünk, hogy órák kérdése mire betölt egy oldalt, vagy éppen már a bejegyzés írás közben kidob. Napok óta ezen küszködök, de nem nagyon jutok el hozzátok.
Ezért szeretnék bocsánatot kérni!
Tudom, hogy nekem mindig azonnal írtok Kedves Gyöngyösök, ahogy felrakok egy újabb ékszert, de engem feltart ez a vacak mobilinternet.
Mindenkit nagyon szeretek, és igyekszem mindenkihez ellátogatni. :))))
Millió puszi mindenkinek!






18 megjegyzés:

Sviro (Ildi) írta...

Kedves Anikó!
Megértelek, nálunk is napok óta bolondozik velünk a net. Hol van, hol nincs, mint a mesében :) Most éppen van, így én is igyekszem behozni a lemaradásaimat, ámuldozva nézegetem, mi mindenre képesek a "gyöngyitiszesek".

Tímel írta...

Drága Anikó!

Jajj, dehogy bántódom meg! Ezer meg egy oka lehet, hogy nem írogatsz!
Ha nekem pl. azért nem írnál, mert nem tetszenek a gyöngyeim, és ezt meg is mondanád, nemhogy nem bántanál meg, de mélységesen tisztelnélek érte!
Nem ismerlek, csak innen a blogról, de meleg szívű, és másokkal törődőnek tartalak! El nem tudom képzelni, hogy bántanál bárkit is!!!
Tessék Magad JÓL érezni, rendben? :):):):)

Anikó - Gyöngyszerelem írta...

Köszönöm szépen lányok, már jobban is érzem magam! :)

Melinda ékszerei írta...

Jajjj! De gyönyörűű kislány! Nyugi, nekem sincs időm mostanában arra, hogy töltsek fel fotókat és nézegessek másokat! Itt a jó idő és van egy majdnem 3 és egy majdnem 1 éves kisfiam! Háát, állandóan jövünk, megyünk, sétálunk, kirándulunk, tipegünk.... Gondolom, nem kell bemutatni ezeket az időket..... Még csak fűzni van időm éjszakánként, mert muszály a lelkem miatt is és sokan keresik, de ennyi az az idő, amit mostanában én is a gyöngyökkel tudok foglalkozni! :( Puszi Mindenkinek és....
Anikó! Köszönöm a bejegyzésed, de még mindig nem vagyok olyan szupergyöngyfűző mint TE! Még mindig nem tudtam peyote virágot készíteni :( És Nálad éppen mosolyog egy!

Tiszi írta...

Egyem a lelkét Annácskának. :D És te ne rágd magad. Inkább a netet. ;)

Las Creaciones de Boricua írta...

Ohh!! how sweet, very pretty girl.

ekszerlada írta...

Jaj már azt hittem,valami komolyabb baj van!Itt a világ túloldalán is gáz van a nettel,főleg ha fúj egy kicsit a szél,vagy felhős az ég.Bár nem tudom,miért kellene ennek bezavarnia az étert,de mintha ez lenne a baj:)Mérgelődöm én is ilyenkor,de másnap csak jobb lesz.Ilyen a netes világ.Ezen kár szomorkodnod!Tündér ez a kicsilány!Elolvadok Tőle.:)))

Lakota mágia írta...

Gyönyörűszép ez a kislány!!!
:-)))))))))))))))))))))))))

Unknown írta...

De szép, kedves kicsi lányka.
Addig, hogy megnyugtasd magad, fűzz egy olyan szép pillangót, mint amit mutat. És jobb lesz. És lesz egy kitűzője a kisasszonynak... :)
Boldog anyák napját!

Eva's bijou írta...

Aranyos kis Manód van Isten éltesse sókáig.

LUJZA Gyöngyei írta...

Drága Anikó! Nehogy a net miatt aggódj! Ez legyen a legkevesebb problémád, hogy ennyire vacakolós a kapcsolat! :) Kivárjuk, amíg normálisan működőképes lesz, addig arra tartogasd, hogy az újabb szépségeid képét feltöltsd, a mi gyönyörködtetésünkre, vagy hogy Annácskáról lássunk ilyen cuki fotókat! :) Alíz

Csapó Krisztina írta...

Csodaszép kislányod van!!! :-)
Nincs miért bocsánatot kérned!!!

Anami írta...

Nagyon tündéri a lánykád! Ne bánkódj a net miatt, ha rendbe jön a kapcsolat, akkor majd bepótolod az elmaradásaidat. Persze megértem a problémád, mert nálunk is mindig akkor nincs, amikor úgy érezzük, hogy most nagyon fontos lenne, természetesen mindig az... :-))

Panka gyöngye írta...

Nem kell bocsánatot kérned,hiszen nincs miért!Timellel értek egyet minden szavával!!!És gyönyörű a csajszikád,akárcsak az anyukája:)

Maya írta...

Te drága, mi is szeretünk!!!

romi írta...

Gyönyörű ez a kicsi lányka!!
Büszke lehetsz rá :)
A net pedig hol volt hol nem volt,mint a mesében :)nálunk is.

Hermann Ildikó írta...

Te kis butuska!! Nyugi és adj eg nagy puszi Anna babának!

Tímea írta...

Jaj,de aranyos kislányod van!!!!