2011. október 2., vasárnap

Fabiesphere bogyó herring lánccal fekete-fehér-ezüst, Ezüst ékszeróra, Granada medál


Ezüst ékszeróra Marikának!
Egyik alkalommal bevittem a kincseimet közkívánatra. :) Marika, új kolléganőnk látván az ékszereimet, karóráimat, megkért, hogy neki is készítsek egy ékszerórát. Egyik nap levette karjáról az óráját, és átadta. :) És ő lett belőle. Még nem látta, majd csak holnap. Remélem, hogy tetszeni fog neki. :)






 Fabiesphere bogyó: Fabienne mintája alapján, kiegészítve két kis bogyóval, ami mintailag megegyezik a Fabiesphere bogyó mintájával, és herring lánccal. Maffy kolléganőm kérésére fűztem meg ebben a színvilágban. Őt is holnap viszem átadásra. :0) Most mindenkit kiosztok! :0D






Granada medál, ami Maffy névnapjára készült! :0)


Ezt az élményemet megosztom veletek! :0)
Születésnapomra számomra nagyon értékes, fontos barátnőimtől ajándékba egy kihívást, lehetőséget, próbatételt kaptam. :0) 
Maffy, Valika és Angéla  úgy döntöttek, hogy önbizalomépítés céljából befizettek ékszereim zsűríztetésére, mert tudták, hogy magamtól soha nem fogok neki indulni. 
Elém álltak mindhárman nagy izgalommal, átadtak egy borítékot, ami egy adatlapot, szakértői véleményt tartalmazott. Könnyes szemmel, borsózó bőrrel egymás szavába öltve mondták, hogy mit kell tennem, majd némi csönd állt be. Néztek, és fürkészték az arcom. Először azt gondolták, hogy nem tudok ezzel mit kezdeni, és hogy talán nem is örülök neki. Fogalmuk sem volt arról, hogy az én agyam már azon kattogott az első szó "Zsűriztetés", hogy ÚR ISTEN mit is adjak be, melyiket válasszam, vagy hűűűű mit is fűzzek még gyorsan-gyorsan, ami nagyon-nagyon szép, és munkás.... :0D
Leültem a helyemre, mert persze ez is a munkahelyemen történt, és csak kattogott az agyam. Valika, aki velem szemben ül, végül tudta, és nevetett, és mondta is, hogy sejtette, hogy így fogok rá reagálni. :0D
2011.09.14-én a Budai Várba  kellett előkészítve vinni az ékszereket. Akik zsűriztettek, ők már tudják, hogy mit kell tenni. :0) Előző este Valika átjött hozzánk, becímkéztük az ékszereket, fotókat felcímeztük, és kitöltöttük az adatlapot, kincses dobozkámba beraktuk. Nagy izgalommal mentünk, főleg én. Olyan érzésem volt, mintha vizsgázni mentem volna. :0D Sétáltunk, lépcsőztünk rengeteget, végül megtaláltuk a Képzőművészeti Lektorátust. Nagyon szép volt az épület. Már a kapuban Valcsikával elkezdtünk fényképezni. :0D 
Kiraktuk az ékszereiket. Másnap mehettem értük, és ott várt az elkészült szakvélemény. Az ékszerek kaptak egy zsűriszámot. A titkárságon egy kis hölgy átadta az ékszereket, és a zsűri bizottság személyes dicséretét. Elmondta, hogy nagyon tetszettek az ékszereim, és hogy remélik, találkoznak még az ékszereimmel.
El sem tudom mondani, hogy milyen jó érzés volt. Igen, mindig kapok dicsérő szavakat, és általában mindenkinek tetszenek a gyöngyeim, de az amikor egy igazán hozzáértő szakember mond dicséretet, hát az valami fantasztikus. A gyomromban száz pillangó repdesett, amikor hallgattam a jelenlevő hölgyet. 
Nagyon boldogan hagytam el az épületet! :0D 
Postán megküldték a szakvéleményt, és gondoltam megmutatom, hogy mit írtak rá! :0D Gondolom vannak akiknek ez már teljesen természetes, mármint a Zsűri véleménye, de nekem ez nagyon új, és nagyon jó érzés. 
Lányok még egyszer nagyon köszönöm Nektek a lehetőséget! :0)
Millió puszi!

Itt van Valika kezében a kincses dobozkámmal!


Itt vagyok én a kirakott ékszerek mellett!


Együtt!


És itt van a szakvélemény az ékszerek fotóival! :0)


32 megjegyzés:

Amy's írta...

Eloszor is gratulalok a zsuriztetesedhez:)
Nem csodalom,hogy ennyire pozitiv velemenyezest kaptal hiszen igenyes ,gyonyoru dolgokat keszitesz.
A bogyokkal meg nem allok sehogysem , egyet sem keszitettem meg ,de a tied most annyira tetszik hogy "felveszem" a listara es csak nekiugrok hamarosan egy bogyesznak.
Az ora naygon elegans ,tetszik.
A Granada pedig hat Granada:) Gyonyoru

Erga írta...

Anikó gratulálok én is a zsűriztetéshez, nem is lehetett más véleményük, hisz minden csodás, igényes darab ami a kezeid közül kikerül. A most felkerülő újdonságok is káprázatosak! Lássunk ám sűrűbben, mert hiányzol. puszillak.

EWA gyöngyös világa! / EWA's World of Beads! írta...

Én is gratulálok,nagy dolgok ezek az ember életében,ez az igazi megmérettetés,sikerült és ez nagy lendületet tud adni a későbbiekben,tényleg gyönyörűek a munkáid,igazi különlegességek!Az óra valami elképesztően jól néz ki!

MELI-BEADS írta...

Szia Anikó!Megérdemelt volt a zsűri dicsérete!Nagyon is jól tették a kollegináid,hogy megleptek.ár megint,mint mindig nagyon odaraktad magad,és szépségeket hoztál létre.Az óra,a bogyós lánccal,és a Granada,mind nagyon csodálatos.Én még nagyon messze vagyok efféle tudástól,de örülök,ha látok másoknál,jelen esetben nálad.Biztos holnap is sikered lesz.Sokat gondoltam rád,és tényleg jó volna ha tudnánk még idén találkozni:))
Puszillak én is téged!

LUJZA Gyöngyei írta...

Anikó, csak gratulálni tudok Neked! Szerintem nem osztogatnak mindenkinek ilyen szakvéleményt!!! :) Ez is az egyediségedet és sokszínűségedet tükrözi!! A mostani alkotásaid is szuperek lettek! Puszillak, Alíz

Marilla írta...

Nagyon nagyon gratulálok neked Anikó.Megérdemelted hiszen gyönyörűek az ékszereid .

Tündrüs (Jákóiné Klárik Tünde) írta...

Anikó drága! Én őszintén szólva egy csöppet sem voltam meglepve a zsűri véleményén. Minden munkád igényesen összeállított és profi módon elkészített darab. Ugyan mi mást is mondhatnának???? Nagyon örülök a sikerednek. Pussz. Tündrüs

latinka írta...

Gratulálok! :))

Liza írta...

Gratulálok én is a zsűriztetéshez és szerintem sem kaphattál más véleményt, hiszen mindig is gyönyörűeket alkottál! A kolléganőid pedig holnap nagyon boldogok lesznek, hiszen nekik is gyönyörűségeket készítettél!

Tiszi írta...

Hurrrááá!! Úgy örülök neked Anikó! Megérdemelted! Teljesen jogosan. Nagyon nagyon szép ékszereket készítesz és ezt jó zsűri által is leírva látni, ugye? :) Amiket most tettél fel azok is csodaszépek. Engem az óra illesztése fogott meg! Milyen egyszerű és nagyszerű ötlet!!! Ezt koppintom ha nem bánod. :)

POÉ írta...

Drága Anikó!
Gyönyörű szépeket készítettél már megint!
Csöppet sem meglepő a zsűri véleménye, számomra eddig is világos volt, hogy a kezedből kikerült ékszerek mindig csodásak ! Megérdemelted az elismerésüket, mint ahogy az enyémet már rég elnyerted !!!

Lakota mágia írta...

Jó újra hallani felőled,...de lehetne kicsit gyakrabban is!!!!
:-)
Gratulálok neked!!.. bár nem lepett meg a zsűriztetés eredménye, hiszen mindig is gyönyörűszép, igényesen elkészített ékszereket mutattál nekünk!!! Fantasztikusan szépek ezek a darabok is, biztosan nagy örömet szerzel majd velük!!! Az óra különösen tetszik!!!
:-)))

Kritti írta...

Jó újra látni a szebbnél szebb ékszereidet, a bogyó valami fantasztikus, az óra szuperelegáns!
Nagyon-nagyon gratulálok a zsüriztetéshez, tényleg mekkora elismerés! De nem csoda a dicséret, mert gyönyörűségeket alkotsz! Bárcsak sűrűbben is látnánk őket mostanság!

Alma írta...

Gratulálok! Nagyon megérdemelt elismerő szavakat kaptál! Szépek a munkáid -mindig-mindig!

Kaszás Ildikó írta...

Nagyon tetszenek a munkáid de a legszebb kincseid a kicsi két gyermeked, ők a legszebb ékszerek a blogodban !!
Őszintén gratulálok a gyönyörú munkáidért kapott, zsűri véleményéhez !!

Mar Bisutería írta...

que maraviklla todo!!!!!!

Szikati írta...

Kedves Anikó!
Végre újra jelentkeztél, és ráadásul ilyen klassz hírekkel!!
Szívből gratulálok Neked, számomra egyértelmű, hogy csakis ez lehetett a zsűri véleménye azokról a csodákról, amiket készítesz!!!!
A kolléganőidnek szánt darabok is fantasztikusak, lesz nagy öröm holnap a munkahelyeden!!!!
Puszillak: Kati

LUCY írta...

Maravilloso, impresionante....felicidades

Piky73 írta...

Drága Anikóm, milliótól is több gratula!!! Én már sokszor mondtam Neked, hogy Őstehetség vagy, remélem már az önbizalmad is felnő hozzá :))) Amiket most alkottál is varázslatosak! S szerintem nem fogsz csodálkozni, ha elárulom, nekem az óra a legtutibb :)
Puszillak és ölellek sokszor, N.

Névtelen írta...

Nagyon szépek az ékszereid gratulálok hozzájuk! Azt szeretném kérdezni, hogy az ékszerórát milyen minta alapján fűzted? Köszi, Anett

Panka gyöngye írta...

Nem meglepő számomra ezek a sorok!!!Minden szemmel gyönyörűek a munkáid,de azért át tudom érezni,mit jelenthet ez neked!!!Gratulálok Anikó,örülök,hogy hallok rólad:)Vigyázz magadra:)

Anikó - Gyöngyszerelem írta...

Nagyon szépen köszönöm a dicsérő, és kedves szavaitok! :)
Puszi Mindenkinek! :)
Kedves Anett! Nagyon szívesen elküldöm neked a mintát, ami alapján fűztem, bár én még tettem hozzá, elvettem belőle, módosítottam rajta egy kicsit. Írj nekem a mail-címemre, és már küldöm is. :)

ireneli írta...

Bellísimos trabajos!!!!

Unicornio írta...

Fantastic beadwork!!!

Unknown írta...

Gratulalok en is! Fantasztikus az ora!

Kritti írta...

Kedves Anikó! Szeretnék átadni Neked egy díjat a blogomban:-)

Orsi írta...

Kedves Anikó!
Nagyon-nagyon gratulálok, megérdemelted!!!!
Gyönyörűeket alkotsz, a mostani ékszereid is csodásak!!! Puszillak!

fotolabida maria írta...

ΑΠΙΘΑΝΕΣ ΔΗΝΙΟΥΡΓΙΕΣ!!!!!!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!

Ary írta...

Kicsit elmaradtam blogok olvasásában, de így utólag is gratulálok a sikeredhez, és veled együtt örülök! :) Kívánom, hogy érjenek még hasonló kellemes élmények a fűzéssel kapcsolatban! :)

Zsófi írta...

Szívből gratulálok!!!!!
És egyáltalán nem meglepő, amit a zsűri írt :-)))) Káprázatosan szépek az ékszereid!!!!

Edit írta...

Gratulálok!!!!!!!!! :) Bár én ezen egy kicsit sem lepődtem meg, hiszen
csodálatosak az ékszereid!!! Imádom őket! :) Az óra valami fantasztikus lett!!!!!! Gratulálok!!!

Alessandra írta...

you're really very good, congratulations!!!