2013. március 10., vasárnap

Az utóbbi 5 hónap termése

Kedves Látogatóim!

Már nagyon rég nem foglalkoztam a blogommal, és már nem is mondom, hogy miért, mert minden egyes bejegyzésnél arra hivatkozok. :)
2012. szeptemberben raktam fel utoljára gyöngyöket, pedig azért néha-néha fűzök ezt-azt. Sokkal többet szeretnék, mint amennyit mutatni tudok. :) 
Ez a szerelem sosem múlik el. :)

Tomitól kapott Ónix kövemnek kigondoltam egy hozzá méltó nyakéket, ami még mindig félkész állapotban van. Na jó egy kicsit jobban áll, mint félkész, de még mindig nem teljes. :)
Try-To-Bee: Alhambra karkötőjének mintája alapján készült ez a kis karóra. Sokáig gondolkodtam, hogy mit is érdemelne ez a kis szépséges óraszerkezet. Végül megszületett, Swarovski golyók, Swarovski biconok, és nikkel kása gyöngyökből.  Remélem, hogy nagyon fogják szeretni. :)
Piros Caprichos karkötőm! Nagyon szeretem! :)


Karácsonyi Club de Beauzac-ok!


Bronz Euphoria Vyolina mintája alapján:


Tiszi: Firene karkötő mintája alapján egy Antik ezüst, és egy Hematit karkötő 
Drága Hajni! Nagyon szépen köszönöm még egyszer a lehetőségeket! :)És még mindig a Firene karkötő minta alapján egy karóra:


Milady gyűrű:
 Évi: Rea karkötő mintája alapján (Ewa gyöngyösvilága)
Köszönöm szépen a lehetőséget Évi!Piros Swari Csepp medál:


És még cseppek:


Gondoltam megmutatom, hogy Balázsnak, a kisfiamnak is micsoda kézügyessége van. :) Szerintem nem semmi, amit művelt. Egy anyát addig reszelt, amíg gyűrű nem lett belőle. Végül foglalatot is fúrt bele, majd swarovski rivolikat helyezett bele. Nagyon kis ügyes! :)
10 megjegyzés:

Tündrüs (Jákóiné Klárik Tünde) írta...

Szia Elveszett! Tényleg nagyon eltűntél, de vigasztal a tudat, hogy azért fűzöl. Méghozzá gyönyörűségeket, mindegyik fantasztikus!!! Puszillak, és a kicsi Tündért is. A fiad pedig szuper ügyes! Anyja fia.:o))

Edit írta...

Gyönyörűek! Remélem nem telik el újabb 5 hónap míg megmutatod a szépségeidet! :)

deakjudit írta...

Nagyon szépeket készítettél! A nyakék meseszép lesz! Külön gratuláció a fiacskádnak is! Nagyon ügyes!

POÉ írta...

Megint egy halom gyönyörűség, kár hogy ilyen ritkán jelentkezel.Hát az alma nem esett messze a fájától, gratula a fiúnak (és anyukájának is)!

NemVal írta...

Üdv újra a fedélzeten! Az is érthető, hogy a kevés idődet inkább fűzéssel, mint blogírással töltöd, de azért jó, hogy legalább így "egy menetben" megcsodálhatjuk, amik elkészültek.
A fiatalember pedig igazi tehetség, aki egy kőtömbben is meglátná a figurát, ami elbújt benne, és lefaragná róla a felesleget...

Marilla írta...

Mindig örömmel nézek be hozzád mert ,egy rakás szépséggel jelensz meg ilyenkor .Most sincsen másként ,és csak ámulok a sok gyönyörűség láttán !Na és a fiacskád???Hát tudod,???? Gratulálok az ügyes kezecskéihez !!

EWA gyöngyös világa! / EWA's World of Beads! írta...

Csak ámulok ennyi szépség láttán!!!Ritkán jelentkezel de akkor csak kiadósan ,ontod a sok Gyönyörűséget!! Gratulálok! A fiad nagyon ügyes, volt kitől örökölni a kézművességet!!

Perl - Eni írta...

Fantasztikus az utóbbi 5 hónap termése!
Gyönyörű ékszereket készítettél!
A Fiad gyűrűi pedig eszméletlenül jók és 5letesek!
Gratulálok mind a kettőtöknek!

Liza írta...

Csodaszépek mind!

Edit írta...

Csodásak az ékszereid, mint mindig (különösen az ónix nyakéktől vagyok oda), de azok a gyűrűk!!!!!! Eszméletlen!!! Gratulálok a Fiadnak!