2010. február 23., kedd

Lila herring nyakpánt és egy pár fülike csak úgy


 
Évi kérésére egy lila herring nyakpánt. Sajnos a fotón nem látszik, de a szélén levő gyöngyök is lilás-zöldes árnyalatúak, és nem feketék.
Mehetek én az udvarra fagyoskodni, hogy jó képet készítsek! :)))) Van fény, nincs fény, akkoris csak ennyi telik tőlem. :))))


MARITINA nyomában készítettem egy pár fülikét! :)
Köszönöm az ötletet Maritina! :)Utólagosan készült hozzá Évi kérésére egy karkötő is! :)

13 megjegyzés:

Mandy írta...

Nagyon szép lett ez a nyakpánt! Már régóta tervezem egy ilyen szett elkészítését én is, majd előbb vagy utóbb sor kerül rá. A színei is nagyon jók lettek!

Edit írta...

Nagyon tetszenek ezek a fülik :-)A nyakpánt is szépséges!

LUJZA Gyöngyei írta...

Imádom a lilát, ez a nyakpánt pedig gyönyörű! A fülbevalók pedig igazán helyesek!! Nagyon ügyesen összeraktak őket!! :) Alíz

Tiszi írta...

Szóval ezen dolgoztál mostanában. :) Én meg azt hittem megint hímzel, hímzel és hímzel. :D De ez is szép. Meg a fülikék is. :)

Kati írta...

Gyönyörű a nyakpánt, de ezek a fülik most nagyon megfogtak. Annyira ízlésesek, csodásan harmonizál a színük, nagyon tetszenek!!

Anami írta...

Nagyon szépek lettek, nekem különösen a nyakpánt tetszik, én is régóta tervezem már a hullámos heringet valamilyen formában, de eddig még nem került rá sor.
A fülbevalók is nagyon édesek!

Lakota mágia írta...

Ahhoz képest, hogy én állítólag nem szeretem a lilát, épp azt fűzök, és ezt a nyakpántot is gyönyörűnek látom! A fülbevalók is nagyon tetszenek!:-)

Szegusz írta...

Gyönyörűek!! Gratulálok!

Unicornio írta...

Los pendientes son muy bonitos, pero la pulsera, me encanta, es una maravilla!!!!!!

Piky73 írta...

Imádom a nyakpántjaidat! Ez is annyira szép és elegáns lett! Ha találkozunk, ami már igen-igen-igen közeledik :))), lesz egy-két 'szakmai' kérdésem hozzád!!!

RAQUEL CRUSOÉ írta...

Excellent your blog, congratulations!

Thank you for being together. You are worth gold, and this special moment, has a gift for you on our blog. I hope you enjoy.

Regards,

Raquel

http://raquelcrusoe.blogspot.com/

MARITINA írta...

están todos los pendientes guapísimos, y la pulsera serèntine genial.

日月神教-向左使 írta...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,正妹牆,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站