2010. február 23., kedd

Lila herring nyakpánt és egy pár fülike csak úgy


 
Évi kérésére egy lila herring nyakpánt. Sajnos a fotón nem látszik, de a szélén levő gyöngyök is lilás-zöldes árnyalatúak, és nem feketék.
Mehetek én az udvarra fagyoskodni, hogy jó képet készítsek! :)))) Van fény, nincs fény, akkoris csak ennyi telik tőlem. :))))


MARITINA nyomában készítettem egy pár fülikét! :)
Köszönöm az ötletet Maritina! :)



Utólagosan készült hozzá Évi kérésére egy karkötő is! :)





11 megjegyzés:

Mandy írta...

Nagyon szép lett ez a nyakpánt! Már régóta tervezem egy ilyen szett elkészítését én is, majd előbb vagy utóbb sor kerül rá. A színei is nagyon jók lettek!

Edit írta...

Nagyon tetszenek ezek a fülik :-)A nyakpánt is szépséges!

LUJZA Gyöngyei írta...

Imádom a lilát, ez a nyakpánt pedig gyönyörű! A fülbevalók pedig igazán helyesek!! Nagyon ügyesen összeraktak őket!! :) Alíz

Tiszi írta...

Szóval ezen dolgoztál mostanában. :) Én meg azt hittem megint hímzel, hímzel és hímzel. :D De ez is szép. Meg a fülikék is. :)

Kati-gyöngye és más kézművességek írta...

Gyönyörű a nyakpánt, de ezek a fülik most nagyon megfogtak. Annyira ízlésesek, csodásan harmonizál a színük, nagyon tetszenek!!

Anami írta...

Nagyon szépek lettek, nekem különösen a nyakpánt tetszik, én is régóta tervezem már a hullámos heringet valamilyen formában, de eddig még nem került rá sor.
A fülbevalók is nagyon édesek!

Lakota mágia írta...

Ahhoz képest, hogy én állítólag nem szeretem a lilát, épp azt fűzök, és ezt a nyakpántot is gyönyörűnek látom! A fülbevalók is nagyon tetszenek!:-)

Szegusz írta...

Gyönyörűek!! Gratulálok!

Unicornio írta...

Los pendientes son muy bonitos, pero la pulsera, me encanta, es una maravilla!!!!!!

Piky73 írta...

Imádom a nyakpántjaidat! Ez is annyira szép és elegáns lett! Ha találkozunk, ami már igen-igen-igen közeledik :))), lesz egy-két 'szakmai' kérdésem hozzád!!!

MARITINA írta...

están todos los pendientes guapísimos, y la pulsera serèntine genial.